Три ситуации кога сте му најпотребни!!!

Loading...

Експертите велат дека сите машки кај девојките бараат само едно – ГРАДИ. Се шегувам! Всушност на повеќето момци потребно им е да знаат дека можат да се потпрат на својата девојка, особено во некој одредени ситуации.
 
1. Кога е под стрес поради работата
Оставете го да се опушти. Кога мажот има проблеми со работата  станува несигурен, а ако сакате да го посоветувате тој ќе завземи одбранбен став. Подобро само потапшајте го по рамо!
2. Вашата пријателка била лоша спрема него
Завземете неутрална позиција, но дадете му до знаење дека ќе ја сослушате и неговата приказна. Кажете му „Сваќам зашто си лут. Немам идеја зашто таа би рекла такво нешто.“ Овие зборови значат дека тој ја има вашата подршка, а притоа немора да го прогласите виновникот.
3.Имал непријатна ситуација во јавност
Охрабрете го доделувајќи му неколку комплименти- кажете му дека тој е единствената особа на светот која изгледа секси додека паѓа на подиумот за играње, потоа сменете ја темата. Немојте да го препрашувате затоа што ќе помисли дека на вас ви е непријатно за тоа што му се случило.
 Експертите велат дека сите машки кај девојките бараат само едно – ГРАДИ. Се шегувам! Всушност на повеќето момци по

loading...