Трик со кој ќе ја продолжите косата за две минути?

Loading...

Сакате да ја продолжите косата?Сето тоа може да го постигнете со опавче. 
Потребно е само да ги следите инструкциите, па без проблем вашата коса ќе изгледа многу подолга.
Погледнете на видеото: 
 Сето тоа може да го постигнете со опавче. 
Потребно е само да ги следите инструкциите, па без проблем вашата коса ќе изгледа многу под

loading...
Loading...