Трипуновски го посети Конче: Опструкциите на СДСМ треба да престанат на 11 декември

Loading...

Пораката што сакаат да ја испратат жителите на Конче е јасна, а тоа е дека терба да се стави крај на оваа заложничка криза која ја прави СДСМ и граѓаните сакаат да продолжат реформите кои ги прави ВМРО-ДПМНЕ во секој поглед во Македонија, а тоа значи продолжување на реформите во земјоделството, бидејќи земјоделците ја заслужуваат подршката на ВМРО-ДПМНЕ, поддршката во образованието, во социјалната помош, подршката кон пензионерите и се она што значи прогрес во секој сегмент на делувањето во Македонија.Ова го истакна Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната средба со граѓани во Конче.
-Претседателот на партијата Никола Груевски на последниот собир најави обемна програма, а тоа значи проекти во многу сегменти, бидејќи само така можеме да имаме прогрес во нашата држава. Поделбите и опструкциите што ги прави СДСМ треба да престанат на 11 декември. Треба масовно да се излезе на гласање, да се освојат минимум 63 пратеници за да можат да бидат проектите во една позитивна насока, додаде Трипуновски.Ова го истакна Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната средба со граѓани во Конче.
-Претседателот на партијата Никола Груевски на по

loading...