Трка помеѓу Trabant 601 и Nissan GT-R: Кој е побрз?

Loading...

Ваков спој може да се случи само на драг трките на четврт милја. Оваа трка на Trabant 601 и Nissan GT-R ветува добра забава. Погледнете го видеото:Колку за споредба овој Nissan има твин турбо мотор V6 мотор со 580 коњски сили, а Trabant за разлика од оригиналниот дво-тактен мотор со 600 кубика, е доработен и располага со 3.0 литарски турбо агрегат.
Иако од видеото не може да се види победникот, информацијата вели дека победникот е Trabant кој победил за половина секунда во однос на јапонскиот модел.Колку за споредба овој Nissan има твин турбо мотор V6 мотор со 580 коњски сили, а Trabant за разлика од оригиналниот дво-тактен мотор со 600 кубика

loading...
Loading...