Трогателно: По 60 години брак починале држејќи се за раце!

Приказната за Флорин и Ед Хејл допре до сечије срце.Тие биле во брак цели 60 години, а летото со голема прослава го одбележале овој јубилеј.
Се венчале во 1953 година, а оттогаш биле неразделни во текот на овие шест децении, па така останало и на смртната постела.
На 7 февруари, по краток престој во болница, 82-годишната Флорин починала држејќи се за раце со својот сопруг.

 
Само неколку часа подоцна и 83-годишниот Ед и се придружил на саканата и го напуштил овој свет.
Оваа трогателна фотографија го обиколи светот, трогна милиони срца и покажа што значи вистинска и искрена љубов.
Тие биле во брак цели 60 години, а летото со голема прослава го одбележале овој јубилеј.

Пронајдете не на следниве мрежи: