Турски медиуми: Новак Џоковиќ осуден за воени злосторства на 25 години затвор?!

Турска новинска агенција направи вистинска збрка откако погрешно го наведи името на Новак Џоковиќ.Новинската агенција „World Bulletin“ направи неверојатен пропуст објавувајќи ја веста дека Новак Џоковиќ е осуден на 25 години затвор.
Турците објавувајќи ја веста за генералот на Војската на Република Србија, Новак Џукиќ, погрешно го наведоа името на славниот тенисер и предизвикаа голем број негативни реакции и коментари.
Повеќе на:sport365.mkНовинската агенција „World Bulletin“ направи неверојатен пропуст објавувајќи ја веста дека Новак Џоковиќ е осуден на 25 години затвор.

Пронајдете не на следниве мрежи: