Твитер Војна помеѓу двата најголеми македонски агрегатори

Loading...

Денес бевме сведоци на Твитер војна помеѓу сопствениците на двата најголеми агрегатори во Македонија Тиме.мк и Грид.мк. Ривалството помеѓу овие два агрегатори е се поголемо, што е нормално да има меѓусебни препукувања. Погледнете за што се работиДенес бевме сведоци на Твитер војна помеѓу сопствениците на двата најголеми агрегатори во Македонија Тиме.мк и Грид.мк.
Имено, се почна откако сопственикот на Тајм.мк ги посочи Грид како креатори на софтверот на новиот портал за вести, вести.мк и дека позади истиот портал стои уредникот на Сител, Латас.
Иако Игор Трајковски, сопственикот на Тајм.мк за ова нема никакви докази, ова сепак наиде на интерес на Твитер заедницата во Македонија.
Денес бевме сведоци на Твитер војна помеѓу сопствениците на двата најголеми агрегатори во Македонија Тиме.мк и Грид.мк.

loading...
Loading...