Твитераш сакаше да го исмее Саша Матиќ, но тој му одговори на неверојатен начин

Loading...

Во емисијата Амиџи шоу, гостин бил Саша Матиќ, кој за време на рубриката Bitter twitter, Амиџиќ прочитал едно навредливо прашање кое било упатено на Саша  Матиќ.-Ако Саша Мтиќ може да носи часовник на спотот, можам и јас да носам градник по дома- напишал овој твитераш.
На ова Саша се насмевнал и културно покажал дека и во текот на емисијата носи часовник, па го допрел часовникот и кажал точно колку е часот во моментот.-Ако Саша Мтиќ може да носи часовник на спотот, можам и јас да носам градник по дома- напишал овој твитераш.
На ова Саша се насмевнал и кул

loading...