Тврди дека секоја ноќ покојниот сопруг и ги пали светлата по дома!

Loading...

Пејачката Шер не само што верува во живот после смртта, туку верува и во тоа дека духот на нејзиниот починат поранешен партнер Сони доаѓа во нејзиниот дом и прави шеги на нејзина сметка. Кога неговиот дух ќе се појави во мојата куќа, прави лајт шоу. Кога во квартот нема струја, моите лустери светат како сонце, тврди пејачката, која тврди дека ова е само начин на кој Сони се шегува со неа.
– Знам дека се шегува, затоа што неговиот дух во најчудните моменти вклучува еден кристален лустер во мојата куќа. И кога во соседството нема струја, тој силно свети како Витлеемм, објасни пејачката.
Извор: mkd-news.com Кога неговиот дух ќе се појави во мојата куќа, прави лајт шоу. Кога во квартот нема струја, моите лустери светат како сонце, тврди пејачката,

loading...
Loading...