Twitter целосно го менува дизајнот, ќе изгледа како Facebook

Loading...

Социјалната мрежа Twitter започна со менувањето на дизајнот на профилите на своите корисници. Новиот изглед тестиран во февруари додава нови информации и многу наликува на профилите на корисниците на Facebook, пишува MashableНовите профили вклучуваат поголеми фотографии и многу нови опции. Неколку корисници веќе добија можност да го активираат новиот дизајн, иако на глобално ниво тој ќе настапи во следните недели.
Новиот профил има опција за сортирање на највлијателните твитови, а има и можност за означување на објавите така што секогаш да бидат на врвот на страницата.
повеќе на: GSMНовите профили вклучуваат поголеми фотографии и многу нови опции. Неколку корисници веќе добија можност да го активираат новиот дизајн, иако н

loading...
Loading...