Twitter ја редизајнираше веб страницата!

Loading...

Популарниот микроблогинг сервис Twitter ја редизајнираше десктоп верзијата на својата веб страница. Сега таа многу повеќе наликува на апликацијата за оперативните системи iOS и Android.На левата страна се наоѓа поголем бокс за профилот на корисникот, нешто што беше карактеристика и на постарата верзија на Twitter.
Промените се забележуваат кај навигациската „лента“ која сега е бела, за разлика од црната боја претходно, а разлики има и во изгледот на „копчињата“.
Повеќе прочитајте на следниов линк.На левата страна се наоѓа поголем бокс за профилот на корисникот, нешто што беше карактеристика и на постарата верзија на Twitter.
Променит

loading...
Loading...