Уапсен долго баран макро

Во 12 часот и 20 минути на Граничниот премин „Стење“, приведен бил албанскиот државјанин Ц.Г. (49) бидејќи на СТОП листата евидира со мерка „Лиши од слобода“  за трговија со луѓе и проституција. Исто така, околу 15,00 часот во Скопје од страна на инспектор од слобода бил лишен бугарскиот државјанин К.З.З.(36) поради постоење основи на сомнение за изработка и употреба на лажна платежна картичка
Истиот бил задржан во полицијата „Центар“ за понатамошна постапка. Исто така, околу 15,00 часот во Скопје од страна на инспектор од слобода бил лишен бугарскиот државјанин К.З.З.(36) поради постоење основи на

Loading...