Уапсен фалбаџија: 30 пати ја повикал полицијата за да и раскаже за своите сексуални искуства!

Loading...

Пијан Британец бил упасен бидејќи повеќе од 30 пати ја повикал полоцијата за да и објасни колку голем „фраер“ е и со колку девојки бил досега.Неименуваниот британец од Еџбастон во близина на Бирмингем е уапсен поради злоупотреба на бројот за Итна служба, бидејќи вртел на бројот повеќе од 30 пати- за да се пофали!
„Понекогаш ни се јавуваат пијани луѓе и ни зборуваат се и сешто, но овој човек навистина претера. Операторите кажуваат дека овој човек вртел повеќе од 30 пати за да раскаже за својот сексуален живот“ – кажува Инспекторот Горман.
Човекот се до детал ги прераскажувал своите врски, афери и повремените сексуални средби, се додека не му ја пронашле неговата адреса и отишле да го приведат.
„Нема да толерираме вакви испади, се знае за што служат овие итни броеви“- изјавил Горман.
 Неименуваниот британец од Еџбастон во близина на Бирмингем е уапсен поради злоупотреба на бројот за Итна служба, бидејќи вртел на бројот повеќе од

loading...
Loading...