Уапсен Хоакин „Ел Чапо“ Гузман, најмоќниот нарко-дилер во Мексико

Loading...

Уапсен е Хоакин “Ел Чапо” Гузман (56) по цели 13 години трагање, во хотел во градот Мацатлан. Тој е најмоќниот нарко-дилер во Мексико,

loading...
Loading...