„Уапсена“ Марјана Станојковска!

Loading...

Фотографијата која Марјана ја објави на Фејсбук привлече големо внимание!Марјана  е фотографирана со двајца од танчарите во „Танц со ѕвездите“, а под самата фотографија напиша: „Ме уапсија“.
На следниот ЛИНК погледнете ги бинго девојките некогаш и сега!Марјана  е фотографирана со двајца од танчарите во „Танц со ѕвездите“, а под самата фотографија напиш

loading...
Loading...