Уапсена „зомби жена“

Џесика Роча е уапсена во Орегон откако провалила во куќата на една жена, и ја нападнала со иговор дека „глуми зомби“.Роча својата жртва прво ја бутнала по скали, па ја кубела за коса и и го изгризала образот. Во моментот на апсењето била под дејство на психонаркотични супстанци.
За инцидентот кој се случил во понеделникот полицијата се уште нема официјално објаснување, посебно кога се работи за „игра на зомби“ која Роча ја споменала во текот на нападот, а се претпоставува дека добила „инспирација“ на натпревар за правење страшило кој моментално се случува во таа област.
Роча е задржана во притвор со кауција од 77.500 долари, а против неа се поднесени повеќе пријави.Роча својата жртва прво ја бутнала по скали, па ја кубела за коса и и го изгризала образот. Во моментот на апсењето била под дејство на психонаркот

Пронајдете не на следниве мрежи: