Убавата Филипинка поради еротски слики ја изгуби круната – Која е новата Мис на светот 2013?!

Loading...

Убавата Филипинка Меган Јанг која беше прогласена за Мис на светот за 2013, ја изгуби круната.На убавата Филипинка Меган Јанг која беше прогласена за Мис на светот за 2013 година, комисијата на изборот и ја одзема круната.
Тоа се наметна откако стана јасно дека Меган има цела еротска фотосесија. Поради таа причина првата придружничка од Франција, Марин Лорфелен е новата Мис Свет.

 
На убавата Филипинка Меган Јанг која беше прогласена за Мис на светот за 2013 година, комисијата на изборот и ја одзем

loading...
Loading...