Убил бремена девојка. Ја закопал, ја откопал и…

Момчето прво ја закопал Јаиден Паркинсон на една ливада, но потоа го откопал нејзиното тело и повторно го закопал, но овој пат во гробот на својот вујко.Бен Блејкли(22) ја убил својат адевојка која била бремена, но на само што ја убил туку и два пати ја закопувал.
Како што сведочел на Кралскиот суд во Оксфорд, 17- годишната  Јаиден Паркинсон прв пат ја закопал на една ливада, но пота нејзиното тело го откопал и повторно ја закопал, овој пат во гробот на својот вујко.
Соочен со докази, го признал убиството, а кажал дека не го сторил тоа веднаш бидејчи се срамел поради она што го направил. Јеадин ја удавил со голи раце во декември минатата година. Момчето раскажало како најпрвин телото на девојката го довлечкал по дрвотои ја прекрил со гранки и потоа заминал дома.
Потоа се вратил со уште една личност, за која се знае само дека е малолетна, ископал дупка под дрвото и тука го закопал телото на девојката . Се вратиле по неколку дена и го пренеле нејзиното тело во гробот на вујкото на Бен.
На прашањето зошто го направил тоа, одговорил: „Знам дека звучи болно, но мислев дека така ќе ги поправам работите. Не можев да ја оставам таму, под дрвото. Сакав да биде закопана на пристојно место“.Бен Блејкли(22) ја убил својат адевојка која била бремена, но на само што ја убил туку и два пати ја закопувал.
Како што сведочел на Кралск

Пронајдете не на следниве мрежи: