„УБИО СЕБЕ ПА ЖЕНУ“

Се прашуваме како е можно да се убиеш прво себе па својата жена??Дали е можно да се убиеш себе си па потоа жената?
Очигледно северниве соседи имаат малку поинаква перцепција за реалноста, таму е можно да се убиеш себе си па после жената.
Погледнете ја фотографијата!Дали е можно да се убиеш себе си па потоа жената?
Очигледно северниве соседи имаа

Пронајдете не на следниве мрежи: