Удар за американскиот „X фактор“: Самјуел Кауел го напушта шоуто!

Loading...

Сајмон Кауел  официјално соопшти дека по три сезони се повлекува од американското издание на „Х Фактор“ со што ќе згасне и самото шоу во САД.„Освен што ја имав таа среќа  во едно вакво шоу да можам да откријам неверојатни таленти, секогаш имав и неверојатно добредојде од страна на американската јавност ( поточно, поголемиот  дел од времето). Исто така, сакам да им се заблагодарам на сите кои ги подржале моите емисии. Америка, се гледаме наскоро“, изјавил Сајмон.

И додека Кауел планира нови проекти, се огласија и од Ентртејмент.
„За жал, Х Фактор САД не постои без Сајмон Кауел. Но, ја разбираме и ја почитуваме неговата одлука да се концентрира на новите работи и во приватниот и во професионалниот живот. Искрено му посакуваме се најдобро и се надеваме дека наскоро повторно ќе соработуваме. Со постојаното опаѓање на гледаноста , Х Фактор го загуби медиумскиот примат од  реалити конкурентот “The Voice”-  се наведува во соопштението.„Освен што ја имав таа среќа  во едно вакво шоу да можам да откријам неверојатни таленти, секогаш имав и неверојатно добредојде од стран

loading...
Loading...