УМИРАЛА ВО МАКИ: Најнови детали од истрагата за убиството на Јелена Марјановиќ!

Нови детали од обдукцијата на српската пејачка Јелена Крсмановиќ Марјановиќ. Според најновите траги, таа молела на колена да не ја убијат.На колената на 33-годишната пејачка на Гранд се пронајени неколку модрици, за кои е докажано дека настанале додека клечела на колена за да побара од убиецот да не ѝ го одземе животот.
Самиот чин на убиството траел десетина минути. Со тоа се потврдува теоријата дека е убиена подалеку од насипот. Исто така, во Борча не беа пронајдени траги од крв на местото каде беше пронајден трупот.
Јелена беше убиена пред три месеци кај Црвенка со 30 удари во главата.На колената на 33-годишната пејачка на Гранд се пронајени неколку модрици, за кои е докажано дека настанале додека клечела на колена за да побара о

Пронајдете не на следниве мрежи: