Унгарија води на полувреме со 16:09

Унгарија води на полувреме со 16:09Унгарија во текот на целото второ полувреме го имаше водството.
Второто поувреме нуди можност Македонија да дојде до посакуваната победа.
Секако, очекуваме подобрување во играта на нашите ракометари.Унгарија во текот на целото второ полувреме го имаше водството.
Второто поувреме нуди можност Македонија да дојде до посакуваната победа.

Пронајдете не на следниве мрежи: