Унијата на жени ја подели помошта собрана во хуманитарните акции

Унијата на жени денеска повторно беше на терен, каде што го достави сето она што беше собрано во хуманитарните акции во 70-те општински комитети.На терен беа посетени поплавените места и на граѓаните им беа поделени намирниците.

 На терен беа посетени поплавените места и на граѓаните им беа поделени намирниците.

Пронајдете не на следниве мрежи: