Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба подели пакетчиња на деца од социјално загрозени семејства

Loading...

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Општинскиот комитет Гази Баба традиционално на организиран настан во присуство на деца од социјално згрозени семејства и многудетни семејства подели новогодишни пакетчиња.-Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ како општествено одговорна организација во континуитет посветува особено внимание на ранливите категории а традиционално во пресрет на новогодишните и божиќните празници организираме хуманитарни активности со цел повеќе деца барем за миг ги направиме посреќни, изјави Жаклина Пешевска претседател на Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ Гази Баба.
Од Унијата на жени информираат дека и во наредниот период ќе продолжат со хуманитарни активности.-Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ како општествено одговорна организација во континуитет посветува особено внимание на ранливите категории а традицион

loading...