Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ со хуманитарна помош на терен

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ и денес директно на терен помеѓу жителите на населените места Смилковци, Виниче и Брњарци кои настрадаа во поплавите ја делеше собраната хуманитарна помош.Од Унијата на жени информираат дека собраната помош се пакува во пакети храна и пакети со средства за лична хигиена и истата се доставува во директна посета од врата до врата во домовите на семејствата кои настрадаа во поплавите.
Хуманитарната акција продолжува и во наредните денови.
Од Унијата на жени информираат дека собраната помош се пакува во пакети храна и пакети со средства за лична хигиена и истата се доставува во директ

Пронајдете не на следниве мрежи: