УПС: Дошле да гледаат филм но сите погледи завршиле на неговото меѓуножје…

Ден Озборн, ѕвездата од The Only Way is Essex се прошета по црвениот килим на лондонската премиера на филмот Платеници 3, но вниманието беше насочено кон неговото меѓуножје. Ден облекол тесни, сиви панталони преку кој јасно се гледал неговиот полов орган, па така тој освен мускулите и прекрасната насмевка овој пат покажа што има во гаќите…
Дали ова е планирано или не не се знае. Но сепак тој го привлече целото внимание. Ден облекол тесни, сиви панталони преку кој јасно се гледал неговиот полов орган, па така тој освен мускулите и прекрасната насмевка овој пат покаж

Пронајдете не на следниве мрежи: