УПС! Ненадејно ја покажа градата!

Loading...

Една од најбараните манекенки на денешницата, доживеа незгода на ревијата на Версаче.Случајно и се спушти деколтето и се појхави градата. Сепак, Џиџи Хадид остана професионална, иако на нејзиниот фустан и се откачи прерамката. Таа продолжи самоуверено да чекори по модната писта.
Иако не било сосема јасно дали Џиџи забележала дека и се откачил фустанот, секако делувало како тоа да не било дел од шоуто и се се случило спонтано и непланирано.
Погледнете:Случајно и се спушти деколтето и се појхави градата. Сепак, Џиџи Хадид остана професионална, иако на нејзиниот фустан и се откачи прерамката. Таа п

loading...
Loading...