Ураганот Ирма не го поштеди ни Доналд Трамп: Погледнете што остана од луксузната вила на претседателот

Loading...

Ниту претседателот на САД не беше поштеден од ураганот Ирма кој што ги опустоши Карибите, но и американската сојузна држава Флорида.Комплексот на Доналд Трамп на островот Свети Мартин чија што вредност се проценува на 17 милиони долари, оштетен е после ураганот Ирма кој што го погоди островот со силни дождови и ветар со брзина до 362 километри на час.
 
Комплексот на Доналд Трамп на островот Свети Мартин чија што вредност се проценува на 17 милиони долари, оштетен е после ураганот Ирма кој шт

loading...