Уредот кој гарантира оргазам

Loading...

Од оргазам ве дели само едно копче.За новиот изум се заслужни американските стручњаци. Поточно се работи за уред кој има мала димензија и истиот се вградува кај пациентките кои имаат проблем со доживување оргазам. Истиот се вградува додека пациентките се при свест, за хирургот да ја пронајде најдобрата положба за вградување на електродата во нервите, поврзана со `рбетниот мозок. 

 
Уредот го смислил хирургот Стрјуарт Мелоу кој истакнува дека:
-Поставив електроди на една пациентка,  која случајно се возбудила. Кога ја прашав што и е, рече дека треба да го научам нејзиниот сопруг како да го прави тоа.
За вградување на уредот потребна е операција, бидејќи се вградува под кожата, но стручњаците уверуваат дека постојат и други алтернативи кои би требало да бидат истражени.
Не се ни сомневаат дека припадничките на понежниот пол ќе бидат заинтересирани, поготово оние кои се во долги врски, во кои страста полека се губи.За новиот изум се заслужни американските стручњаци. Поточно се работи за уред кој има мала димензија и истиот се вградува кај пациентките кои имаат

loading...
Loading...