УРНЕБЕСНО: Овој коментар сите ги изнасмеа!

Loading...

Една жена постави статус во која сакаше да слушне мислења околу тоа дали е нормално бебе од месец ипол дена да почне да гука.Но, коментарот кој следеше потоа беше во вид на детален извештај.
Имено, нечие бебенце било до тој степен напредно, што на мајка си ѝ кажало „мамо“ само по 11-от ден од раѓањето.
Изгледа напредните генерации тотално ги збуниле овие мајки.
Но, секогаш постои и трета личност која едноставно лови вакви коментари и кои претставуваат разонода. Така, им беше поставено едно сеирџиско прашање…Но, коментарот кој следеше потоа беше во вид на детален извештај.
Имено, нечие бебенце било до тој степен напредно, што на мајка си ѝ кажал

loading...
Loading...