Урнебесно: Прочитајте ги новите бисери на Ава Карабатиќ

Loading...

Хрватска старлета објаснила во детали зошто Јулије Цезар е вистинскиот маж за неа и како „царскиот рез“ го добил името. Токму што помисливме дека Ава Карабатиќ се повлече од јавноста, таа  повторно не почести со низа утки, па така изјавила дека нејзиниот идеален маж е Јулије Цезар, како и дека по него „царскиот рез“ го добил името!
Во интервју за хрватската телевизија РТЛ, старлетата на прашањето кој е мажот од нејзините соништа одговорила – Јулије Цезар.  

„Се сеќавам каков војсководец беше тој, штета што такви мажи нема денес. Тој е, и по него е и називот, роден со царски рез. Така што царскиот рез и тогаш постоел, значи, пред новата ера“ – раскажала Карабатиќ и додала дека дури и римскиот император сепак, би морал да се потруди да ја освои.
„Романтичен момент би бил да ми подари жолта ружа, бојата на агрумите, бидејќи тоа не е нешто едноставно. Изгледа како жолта роза, но тоа е бојата на агрумите – рекла Ава. Токму што помисливме дека Ава Карабатиќ се повлече од јавноста, таа  повторно не почести со низа утки, па така изјавила дека нејзиниот идеален

loading...
Loading...