Урнебесно: Вака Мистер Бин прослави 25 години успех

Loading...

Популарниот актер и британската икона на комедијата, Рован Аткинсон попознат како Мистер Бин, во петокот прослави 25 години успех и работа пред бикенгамската палата во Лондон.Своите 25 години ги прославил во препознатлив стил. Се појавил седејќи во фотења на врвот од својот зелен мини автомобил. Баш како во сериите, ни овој пат Мистер Бин не го испушти своето мече од рацете.
Неговиот автомобил бил сиполнет со подароци, а луѓето со воодушевување го пречекале. Добил и голема торта со натпис 25.
Сите го сакаме Мистер Бин, но ретко кој го знае ова за негоСвоите 25 години ги прославил во препознатлив стил. Се појавил седејќи во фотења на врвот од својот зелен мини автомобил. Баш како во сериите, ни о

loading...
Loading...