Успеала да ослабне ДУРИ 243 килограми: Нема да верувате КАКО!

Loading...

Екстремна промена!Од еден екстрем до друг. Така може да се опише животот на оваа 25 годишна девојка од САД. Денес има околу 75 килограми, но е опседната со мисли како е предебела и одбива да јаде.
Кристина Филипс, изгубила вртоглави 243 килограми, благодарение на операција, каде и го намалиле обемот на желудникот за да не се прејадува. Килажата ја намалила на 75 килограми, но и понатаму е опседната, односно панично се плаши дека повторно ќе се здебели. Таа одбива да јаде храна, односно јаде само за да преживее.
За неа е загрижен и нејзиниот доктор…
„Сета екстремна постапка за слабеење низ која поминала, кај неа создала пореметување во исхраната. Не сум задоволен со неа. Треба да внесува двојно повеќе калории“, вели тој.

 
Девојката за среќа, станала свесна за проблемот и побарала стручна помош.
Таа гостувала во една емисија, каде ја раскажала животната приказна.
Погледнете го видеото:
Од еден екстрем до друг. Така може да се опише животот на оваа 25 годишна девојка од САД. Денес има околу 75 килограми, но е опседната со мисли как

loading...