Уште еден живот згасна на автопатот кај Нова Градишка

Уште еден живот згасна кај Нова Градишка во Хрватска. Вчера вечерта околу 21 часот кај местото Врбова во близина на Нова Градишка средовечен маж го изгуби животот во тешка сообраќајна несреќа.Според информациите од полицијата, загинатиот за време на несреќата бил сам во автомобилот.
По увидот, кој е во тек, ќе бидат познати причините за несреќата и идентитетот на загинатиот возач.
Се очекуваат повеќе информации во текот на денот.Според информациите од полицијата, загинатиот за време на несреќата бил сам во автомобилот.
По увидот, кој е во тек, ќе бидат познати причи

Пронајдете не на следниве мрежи: