Уште од самиот почеток знаат каде се наоѓа исчезнатиот малезиски авион, но не сакаат да кажат?!

Комуникацијата на британската компанија Inmarsat со летот МН370, се смета за најдобрата трага досега!Потрагата по исчезнатиот боинг на Малезија ерлајнс се уште не е започната на подрачјето за кое сметаме дека е најверојатната локација за рушење на тој авион, им се пожали британската компанија Inmarsat на ВВС.
Потрагата по боингот моментално е прекината додека бродовите го мапираат дното на Индискиот Океан. Кога потрагата ќе продолжи, конечно ќе се пребарува областа која Inmarsat ја смета за клучна. Меѓутоа, ќе се бара и на останатите подрачја кои се означени од други организации коишто учествуваат во истрагата за авионската несреќа. Се очекува дека австралиските власти наскоро ќе ги објават точните локации.
Инаку, сателитот на Inmarsat накратко воспостави контакт со исчезнатиот авион, па врз основа на собраните податоци за траењето и фреквенцијата, пресметано е дека авионот паднал во јужните делови од Индискиот Океан.
Да потсетиме, Боинг 777 на Малезија ерлајнс исчезна кога леташе од Куала Лумпур кон Пекинг, на 8 март годинава со 239 патници и членови на посадата.
Потрагата по исчезнатиот боинг на Малезија ерлајнс се уште не е започната на подрачјето за кое сметаме дека е најверојатната локација за рушење на

Пронајдете не на следниве мрежи: