Утре во “Вип АКВА ПАРК” во склоп на СЦ „Борис Трајковски“ ќе се промовира воведување на тренинзи на „Аква пилатес“

Ве известуваме дека утре (30.06.2016) во 11:00 часот во “Вип АКВА ПАРК” во склоп на СЦ “Борис Трајковски” ќе се промовира воведување на тренинзи на “Аква пилатес”, нов начин на вежбање кој се воведува за прв пат во Македонија.Притоа ќе биде дадена изјава за медиуми од директорот на СЦ “Борис Трајковски”, г-дин Златко Перински.
 
Го покануваме Вашиот медиум да го проследи настанот.
Ви благодариме.
 Притоа ќе биде дадена изјава за медиуми од директорот на СЦ “Борис Трајковски”, г-дин Златко Перински.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: