Утринска поза

Loading...

Го имавте ли првиот секс? Ако го немавте, видете на следната страна која е најдобрата утринска поза
Класична поза за овој случај е “лажичка”. Оваа поза е особено добра во случаите кога партнерката се уште се буди. Двојката лежи на една страна (мажот е позади), со лесно свиткани нозе. Тој се притиска на нејзиниот грб и ја повлекува назад кон себе. Таа малку ги отвара нозете, за да може да тој да го стави пенисот во вагината. Позата “лажички” навистина располага со нежен и бавен секс правејќи го сексот навистина незаборавен.
Кога жената ќе се разбуди, најдобрата поза е таа да седне внимателно. Бидејќи на тој начин жената може да го контролира како ритамот, така и длабочината на пенетрацијата на пенисот во вагината. А нерасонетиот маж може да ја бакнува својата партнерка и да ја гали по женските ерогени зони.
Класична поза за овој случај е “лажичка”. Оваа поза

loading...
Loading...