УЖАС: Девојче силувано од 100 педофили потоа искасапено и нејзиното месо искористено за ќебапи!

Шарлин Даунс (14) исчезнала на 1 ноември во 2003 година, полицијата верува дека била силувана од повеќе од 100 мажи, по што е брутално убиена.Шарлин исчезнала во британскиот град Блекпул. Имено, таа била силувана од 100 педофили и некој потоа ја искасапил и нејзиното месо го искористил за ќебапи.
Искористување за секс
Британија пред 10 години била потресена од морничавата приказна за девјчето Шарлин. Иако многу малку се знае за овој случај, полицијата од 2003 до 2007 успеала да дојде до податоци дека таа е една од многуте тинејџерки која била искористена за секс.
Таа била искористена од постари мажи веројатно муслимани- соопштила полиција.

 
Притоа додавајќи дека девојчето било искасапено по силувањето.
Потрага
-Се надеваме дека сега пријателите на Шарлин ќе ни дадат повеќе информации за тоа што тогаш се случило со оглед на тоа дека сега се возрасни личности. Веројатно некои од нив сега имаат и семејство и деца, па може ќе почувствуваат одговорност да откријат што се случило со Шарлин- велат од полицијата.
 Шарлин исчезнала во британскиот град Блекпул. Имено, таа била силувана од 100 педофили и некој потоа ја искасапил и нејзиното месо го искористил за

Пронајдете не на следниве мрежи: