Ужасна смрт: Кучиња го распарчиле својот газда и го изеле до коска!

Полицијата во Брисел денеска открила ужасна смрт во стан во белгиската престолнина. Имено…Полицајците нашле тело на 67-годишен маж, кој бил изеден до коска од неговите четири кучиња.
Од човекот, како што пишуваат медиумите, останале само неговите коски. Човекот што бил изеден умрел од природна смрт пред три недели. 
Коските на 67-годишниот Жак Б., полицијата ги открила по предупредување на негов сосед дека нешто не е во ред со комшијата.Полицајците нашле тело на 67-годишен маж, кој бил изеден до коска од неговите четири кучиња.

Пронајдете не на следниве мрежи: