УЖАСНА СНИМКА ОД ВОДНО!

Страшна слика…Снимка од двајца планинари кои биле затечени од невремето на Водно. Снимка од двајца планинари кои биле затечени од невремето на Водно. 

Пронајдете не на следниве мрежи: