Ужасно: Шест часа ја силувале 30 мажи меѓу кои и татко и син!

Тинејџерка од исламска вероисповед била силувана во Бирмингем од страна на 30 мажи од арапско потекло, а во тортурата која траела околу шест саати учествувале, татко и неговиот малолетен син.Девојката била силувана во групи, меѓу кои биле и таксисти кои доаѓале во неколку наврати и човекот кој си го донел и својот син во школска униформа и го пуштил да учествува во злочинот.
Мажите кои ја нападнале девојката биле осудени на вкупно 54 години затвор.Девојката била силувана во групи, меѓу кои биле и таксисти кои доаѓале во неколку наврати и човекот кој си го донел и својот син во школска униформ

Пронајдете не на следниве мрежи: