Ужасно убиство: Го претепал па го фрлил да го изедат гладни свињи

Симон Пепе мафијаш од југот на Италија го убил својот ривал со тоа што го фрлил на гладни свињи кои за половина час го изеле.Симон најпрво го претепал неговиот ривал Франческо Ракоста, а потоа го фрлил на свињите кои го изеле целото негово тело. Токму затоа полицијата не го пронашла телото, но го снимила телефонскиот разговор во кои Пепе раскажува за ова мрачно убиство.
„Уживав додека го слушав како вреска… Мама миа, тој навистина се дереше! Не видов да остана ни едно парче. Луѓето велат дека свињите понекогаш оставаат нешто… но на крајот немаше ништо… тие свињи навистина премногу јадат!“ рекол Пепе.
Пепе бил шеф на семејството Макагати од местото Опидо Мамертијан во близина на Реџо Калабрија, и оваа недела, заедно со уште 20 лица бил уапсен во полициска акција.Симон најпрво го претепал неговиот ривал Франческо Ракоста, а потоа го фрлил на свињите кои го изеле целото негово тело. Токму затоа полицијата не

Пронајдете не на следниве мрежи: