Уживал во јадење пенис за ручек и вечера

Loading...

Алберт Фиш го сметаат за најлошиот човек на сите времиња. Зошто?
Тој е човекот кој пиел урина и јадел човечко месо за да преживее, а воедно и уживал во тоа. 
Роден е во мај, 1870-та година, а во 1890-та година решил да оди во Њујорк и да работи како жиголо. Скриената цел му била да заведува млади момчиња, да ги силува, а потоа да се храни со нив. 
Најневеројатниот факт за овој човек е што уживал во кастрирањето на своите жртви. Откако ќе го извршел тој чин, нивниот пенис го јадел за ручек или вечера. Случајот кој го направил овој човек светски познат бил киднапирање и убивање на девојчето Грејс Буд. 
Тоа што пратил писмо до родителите на девојчето бил најмизерен и пред се најстрашен момент за родителите, кои прочитале во детали како Алберт ја грабнал нивната ќерка, ја убил, ја јадел, кои делови од нејзиното тело биле највкусни и единствено нешто што не и направил било силувањето. 
Откако бил фатен, веднаш му било пресудено смртна казна на електричен стол. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Алберт Фиш го сметаат за најлошиот човек на сите времиња. Зошто?
Тој е човекот кој пиел урина и јадел човечко месо за да преживее, а воедно

loading...