Вака денес изгледа обиколницата по смртоносното невреме!

Вака денес изгледа обиколницата по смртоносното невреме!Пустош на улиците и низ населбите по смртоносното невреме. 
Надлежните институции ги санираат штетите. Притоа, ова се најновите фотографии од тоа како денес, два дена по смртоносното невреме изгледа обиколницата. 

Последиците од поплавите и по два дена се очигледни, а службите продолжуваат активно работат на санирање на штетите предизвикани од големото невреме.

Пустош на улиците и низ населбите по смртоносното невреме. 
Надлежните институции ги санираат штетите. Притоа, ова се најновите фотогр

Пронајдете не на следниве мрежи: