Вака изгледа сестрата на Кејт Мос

Loading...

Лоти Мос има 19 години, и веќе е успешна манекенка.За британската манекенка, 43-годишната Кејт Мос се знае сè, а во последно време сè повеќе се зборува за нејзината полусестра Лоти Мос, која има само 19 години. 
Иако е прилично млада, Лоти, инаку полусестра на Мос од страната на татко и, веќе изградила прилично успешна манекенска кариера.
 
За британската манекенка, 43-годишната Кејт Мос се знае сè, а во последно време сè повеќе се зборува за нејзината полусестра Ло

loading...