Вака изгледала лудата Нериман од „Вљубениот ерген” во младоста

Loading...

Вака изгледала лудата Нериман од „Вљубениот ерген” во младостаНериман од Вљубениот ерген на сите ни остави впечаток со својата улога. Еве како изгледала актерката во младоста.
Нериман од Вљубениот ерген на сите ни остави впечаток со својата улога. Еве како изгледала актерката во младоста.

loading...