Вака изгледаше Галичица вчера

Loading...

Вака изгледаше Галичица вчера.Превојот на Галичица меѓу Охрид и Ресен фотoграфиран вечерва околу 22 часот. Во позадина се гледа комплексот Свети Наум и Поградец во Албанија, објави Охрид1Превојот на Галичица меѓу Охрид и Ресен фотoграфиран вечерва околу 22 часот. Во позадина се гледа комплексот Свети Нау

loading...
Loading...