Вака треба да изгледа совршеното женско тело

За британската старлета Кели Брук и нејзините облини сигурно сте слушнале. Британката во најновото истражување кое беше направено на универзитетот во Тексас, беш прогласена за жена со идеално тело и пропорции.Истражувањето ги вклучувало факторите како висина, тежина, должина на коса и облик на лице.
Па резултатите покажуваат дека телото за кое многу жени мислат дека би изгледало подобро со минус некој килограм е всушност идеално.
Истражувањето ги вклучувало факторите како висина, тежина, должина на коса и облик на лице.
Па резултатите покажуваат дека телото за кое мн

Пронајдете не на следниве мрежи: