ВАКОВ ГАФ НЕ И ТРЕБАШЕ: Погледнете што напиша Парис Хилтон за смртта на Робин Вилијамс!

Погледнете што напиша Парис Хилтон за смртта на Робин Вилијамс!Богатата старлета може да се пофали со парите, но дали и со паметот?!
Не знаеме дали овој статус некој „и го смести“ на Хилтон или навистина го напишала таа самаата, бидејќи повеќе не е достапен на нејзиниот Твитер профил.
Како и да е, ваква грешка не се простува!
Каков статус напиша Миа Костиќ за смртта на Робин, погледнете на следниот ЛИНКБогатата старлета може да се пофали со парите, но дали и со паметот?!
Не знаеме дали овој статус некој „и го смести“ на Хилтон

Пронајдете не на следниве мрежи: