Ваков пирсинг на увото лечи болест која ја има речиси секој од нас: Нему му успеа-Фото

Дали би се осмелиле на овој чекор?Само оние кои патат од мигрена, знаат каква болка е ова. Тапа, постојана и наизглед неизлечива. 70-годишниот Колин Синмен покажа како се лечи мигрена. Целиот живот водел битка со мигрената, а таа била толку неподнослива што помислувал и на самоубиство, само за да не ја чувствува таа болка.
Се додека, еден ден пријателот не му раскажал за најновиот американски тренд на лечење на главоболакта-бушење на ушната ‘рскавица.
Сега, овој британски „дедо“ веќе цел месец не добил ниеден напад на мигрена и се чувствува како во втора младост.
Се чувствувам како друг човек. Прекрасно е да се дојде дома, а да не морате да се грижите дали сте ги испиле апчињата и дали ќе ви треба инјекција, се радува Колин.
Проблемот со бушењето на ушната ‘рскавица е што освен што е болно, тешко зараснува, а лесно се инфицира заради помалата циркулација на крвта.Само оние кои патат од мигрена, знаат каква болка е ова. Тапа, постојана и наизглед неизлечива. 70-годишниот Колин Синмен покажа како се лечи мигре

Пронајдете не на следниве мрежи: